Datum objave: 17. Kolovoz 2015

FOTO Fedde le Grand u primoštenskoj Aurori pod naletima pljuska svirao do jutra

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Nizozemski DJ koji je već godinama u TOP 10 svjetskih DJ-a sinoć je drugu godinu za redom nastupio u primoštenskom klubu Aurora. Čovjek koji još od 2006., i ultimativnog hita "Put Your Hands Up 4 Detroit", nastupa na svim jakim EDM festivalima u svijetu i po najslavnijim klubovima privukao je sinoć, unatoč lošem vremenu, velik broj publike na vanjsku terasu najpoznatijeg diskoteke na Jadranu. Iako je bilo najavljeno da će party u slučaju lošeg vremena biti preseljen s vanjske ppzornice u zatvoreni dio kluba, organizatori su odlučili da svirka ipak bude na otvorenom. I nisu ništa pogriješili. Sve je počelo mirno, po planu i bez kiše, da bi nakon nekih 40-ak minuta partya počeo ogroman pljusak koji je ljude potjerao ispod natkrivenog dijela terase i tako pridonijelo ludoj atmosferi koja je trajala do jutra. Ekipa je skakala i plesala u potpunosti mokra i to im nije ni najmanje smetalo, dapače, dobro je došlo da se malo ohladi, dobije energije i "otputuje u neki drugi svijet".

Iako je bilo predviđeno da svira sat i 40 minuta, Fedde se nije micao s DJ pulta sve do 5 i 30 ujutro, kad je nakon 3 i pol sata prepustio lokalnim DJ snagama da party privedu kraju. Još jedan detalj koji ide u prilog tome koliko je Nizozemcu bilo dobro sinoć u Primoštenu je taj da je, po pričanju tamnoputog MC-a koji je hype-ao publiku za vrijeme nastupa, prvi put ove godine izveo "crowd surfing", odnosno da se bacio u publiku koja ga je euforično onda "nosila" po prvim redovima ispred stagea.

Tako je još jednom Fedde opravdao status jednog od najboljih svjetskih DJ-a i pokazao koliko mu se drago vratiti i nastupati u Hrvatskoj. A kako je luda kišna atmosfera izgleda do ranog jutra, pogledajte u našoj fotogaleriji u nastavku.

 

Iz kategorije: Kultura