Datum objave: 13. Kolovoz 2015

FOTO Prva večer stand up festivala Komedion na Banju ostavila odličan dojam

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Pet stand up komičara, uz voditeljsku ulogu Marine Orsag (također stan up komičarke), izmijenilo se sinoć na pozornici vanjskog štekata kluba Makari i u dva sata programa pokazalo svoje vještine nasmijavanja publike. Svi komičari su pisali svoje fore i tekstove, znači nije bilo prepričavanja viceva i šala koje ste imali prilike negdje prije čuti. I kako im je pošlo za rukom? Rekli bismo jako dobro! Kao što je jako dobro izgledao i ukupan dojam prve večeri prvog stand up festivala u Šibeniku. Ugodno nas je iznenadio odaziv šibenske, inače malo "mlohave", publike, pogotovo za ovakav vid programa, tako da je slika ispunjenih stolova i stolica bila oku ugodna, pogotovo ako znamo da se ulaz naplaćivao, ne tako skromnih, 60 kuna po večeri.

A šalilo i sprdalo se na račun svega i svačega, bilo je tako tu i fora na račun žena, i na račun muškaraca, i na račun Srba i Hrvata (dva stand up komičara sinoć su bila iz Srbije), posebno na račun Slovenaca (danas nastupa komičar iz susjedne nam dežele), na račun HDZ-a, Massima, bilo je i brutalnog crnog humora... u svakom slučaju jako zanimljiv, raznovrstan i interesantan program. Publika je bila poprilično raspoložena, koncentrirana i dobro je reagirala na šale i pošalice sa bine.

Večeras od 21:30 na rasporedu je druga večer festivala Komedion i novih pet komičara koji dolaze iz Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije što bi moglo garantirati dobar dobar politički nekorektan humor, koji svi volimo i kojeg tako drastično fali ovom društvu.

Odličnu atmosferu od sinoć pogledajte u našoj fotogaleriji u nastavku.

Iz kategorije: Kultura