Datum objave: 28. Svibanj 2015

Sve je spremno za gimnazijskog Antuna 2015. koji je ove godine u znaku pomoći za Rebeku

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Tradicionalna manifestacija Antun koju šibenski gimnazijalci organiziraju trinaestu godinu za redom održava se u subotu u HNK u Šibeniku. Antun 2015. na kojem će se podijeliti nagrade za najbolje učenike šibenske gimnazije ali i za najomiljenije profesore, ove godine ima i humanitarni karakter. Naime, sav prihod od prodanih karata ide za pomoć Rebeki Radić, učenici drugog razreda matematičke gimnazije, koja se sprema na put u Ameriku i operaciju tumora na mozgu.

Učenici će biti nagrađivani u devet različitih kategorija, a najomiljeniji profesori u dvije kategorije. U glazbenom dijelu programa nastupit će Marko Tolja, klapa Gimnazijalke, Filip Matić i gimnazijski bend ReNo4. Ove godine organizatorice su trećašice Mirela Klisarić, Laura Bačelić, Tonka Crvelin, Petra Vranjić, Lucija Kuna i Ana Vudrag koje uz pomoć profesorice Irene Palinić dovršavaju posljednje pripreme za veliki subotnji show.

"Pripreme teku glatko, radi se punom parom. Nestrpljivo iščekujemo subotu i nadamo se da će se svi dobro zabaviti. Ovom prilikom bih još jednom pozvala sve ljude da dođu u što većem broju, jer je Antun prije svega humanitarna manifestacija, a sva prikupljena sredstva će se donirati našoj dragoj učenici, kolegici i prijateljici Rebeki Radić!" kaže nam Mirela Klisarić jedna od organizatorica manifestacije.

Karte se mogu kupiti u Gimnaziji ispred ureda ravnateljice po cijeni od 30 kuna. Dodajmo da se službeni after party ovogodišnjeg Antuna održava u klubu Kuglana na Šubićevcu odmah nakon svečane dodjele u Kazalištu.

 

Iz kategorije: Kultura