Datum objave: 06. Veljača 2015

Pavel s četiri nominacije za Porina dolazi po prvi put u Šibenik

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Veljača donosi bogati glazbeni program u noćnom klubu Kuglana na Šubićevcu. Najvažniji događaj sigurno je nastup zagrebačkog indie pop benda Pavel, koji je na rasporedu zadnjeg vikenda u mjesecu, točnije 28.02. u subotu. Za svoj prošlogodišnji treći album "I mi smo došli na red", Pavel su jučer pokupili četiri nominacije za Porina i to za album godine, pjesmu godine, najbolji aranžman i najbolji pop album. Tim priznanjem još jednom su potvrdili kako se radi o jednom od najboljih domaćih izdanja u protekloj godini. Pavel zasluženo proživljava pravo glazbene proljeće na domaćoj sceni, to potvrđuje i angažman frontmena Aljoše Šerića u glazbenom show The Voice gdje je član mentorskog time kolege Dečaka iz Vatre. Koncert u Kuglani bit će im prvi nastup u Šibeniku.

Vikend program šibenskog kluba počinje već sutra, kad je na rasporedu RocknRolla - rock slušaona u režiji Druga Podruga. Glazbeno putovanje rock vremeplovom od 60-ih pa do danas kroz sve faze i razdoblja tog najpopularnijeg glazbenog žanra počinje od 23 sata.

"Humanitarac" šibenskih gimnazijalaca - hvalevrijedna akcija šibenskih srednjoškolaca našla je svoje mjesto u programu Kuglane za ovaj mjesec. Tako će 21.02. u subotu u sklopu "Humanitarca" nastupiti dva gimnazijska benda Butterflies i re no4, ulaz će se simbolično naplaćivati a sva zarada od prodanih ulaznica ići će u humanitarne svrhe. Više detalja o tome znat ćemo na vrijeme poručuju šibenski gimnazijalci.

 

Video

Iz kategorije: Kultura