Datum objave: 18. Travanj 2014

Šibenik ovog ljeta dobiva SuperUho festival

Nina Medić
Nina Medić

Umjesto Terranea festivalsku atmosferu tijekom kolovoza u Šibeniku nadomjestit će festival SuperUho koji će se održati od 3. do 5. kolovoza , na 10 minuta hoda od katedrale Sv. Jakova,  doznaje portal muzika.hr. Iako točnu lokaciju ne otkrivaju špekulira se kako će to biti plaža Banj. Festival će biti manji, intimniji od Terranea, orijentiran na aktualnu međunarodnu glazbenu scenu.

SuperUho Festival, po ugledu na starijeg brata Žedno uho, zadržat će prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi, pa možete očekivati bendove na autentičnoj i intimnoj lokacija festivala uz samo more, piše muzika.hr.

U sklopu festivala, inicijator kojeg je Šibenčanin Mate Škugor, bit će organiziran i kamp ograničenog kapaciteta, a u radijusu 100 metara od središta kampa nalazit će se glavna pozornica, uređena plaža s popratnim sportskim i zabavnim sadržajima te parkiralište velikog kapaciteta. Informacije o cijeni kamp mjesta i ostalih usluga bit će poznate uskoro.

Škugor otkriva da je realizacija te ideje počela prošle jeseni te najavljuje da će uskoro objaviti popis izvođača koji će nastupiti na SuperUhu. Za sada je poznato da će 3. kolovoza u Šibeniku nastupiti američki garažni rockeri The Black Lips.

Prodaja 220 promotivnih festivalskih ulaznica po cijeni od 220 kuna kreće već sutra, 19. Travnja,  u sklopu obilježavanja svjetskog dana prodavaonica ploča, Record Store Day, na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Music Shop i klubu Azimut u Šibeniku, te Dirty Old Shop i glazbena knjižara Rockmark u Zagrebu.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 220 kuna prodavat će se zaključno s 24. travnjem ili do isteka zaliha, nakon čega od petka 25. travnja u prodaju kreće drugi ograničen paket ulaznica po također promotivnoj cijeni od 250 kuna. S obzirom na ograničeni kapacitet same festivalske lokacije broj svih promotivnih pakete ulaznica je jako ograničen.

Iz kategorije: Kultura