Datum objave: 10. Studeni 2014

Danijel Mileta u Europskom parlamentu predstavlja uspješne šibenske projekte

ŠibenikNews
ŠibenikNews

Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Šibenika zajedno s predstavnicima Društva za očuvanje kulturne baštine Juraj Dalmatinac prisustvuje konferenciji „ Kako učinkovito i uspješno koristiti EU fondove“ u Europskom parlamentu u Bruxellesu na kojoj će predstaviti uspješne šibenske projekte.

"Grad Šibenik i Šibensko-kninska županija imaju moćan lobi u Europskom parlamentu. Ne treba samo poznavati procedure po kojima funkcioniraju europska tijela, već postoji niz nepisanih pravila koja saznajete ili iz prve ruke ili putem svojih neuspjeha. Networking i prezentacija šibenskih projekata su dva ključna nazivnika ovog dvodnevnog posjeta Bruxellesu. Europska bespovratna sredstva će nam trebati i dalje prilikom realizacije ključnih i skupih lokalnih projekata.", rekao je Danijel Mileta.

Predstavnicima jedinica lokane samouprave Šibensko – kninske, Zadarske i Splitsko-dalmatinske županije domaćin je Zastupnica u EU parlamentu Ivana Maletić. Predstavnici jedinica lokalne samouprave u Bruxellesu će boraviti i sutra, te će se upoznati s radom europskih institucija.

Iz kategorije: Hrvatska