Datum objave: 29. Travanj 2023

AZIMUT / Šibenski pop rock bend Blu Vinil promovira večeras svoj novi album

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski pop rock bend BluVinila održat će se večeras u klubu Azimut u Šibeniku. Promovirat će svoj zadnji album „Zna li itko tajnu srca?”.

Nitko u Hrvatskoj ne zvuči toliko staro, a opet toliko moderno i plesno kao BluVinil. „Veselimo se vratiti u Azimut gdje smo svirali kao cover bend Puls, ali sigurno je lijepo doći prvi put s našim autorskim projektom BluVinilom”, kazao je Matej Nakić, frontman benda koji rasprodaje koncerte diljem Hrvatske.

U Šibeniku će promovirati svoj zadnji album “Zna li itko tajnu srca?”, u izdanju LAA, koji je uvršten među najbolje domaće albume prošle godine i koji je zaokružio tu za bend sjajnu godinu. Singlovi “Heroji”, “U predgrađu”, “Zasjeda” i “Boris B” neprikosnoveni su hitovi benda koji čine Matej Nakić, Bruno Jakelić, Marko Jurin i Ante Lovrić Tancalo.

Zadovoljni smo reakcijama publike i kritike, turneja sad ide odlično. Jako vajbaju na taj alubm i znaju sve pjesme i nadamo se da će isto biti u Šibeniku” , kazao je Matej o očekivanjima od koncerta kod kuće jer BluVinil originalno dolazi iz Krešimirovog grada.

Dakle, koncert je danas, u subotu, 29. travnja, od 22 sata, a ima li još ulaznica provjerite na Entrio.hr ili u Azimutu. Prvi kontigent je rasprodan. U međuvremenu je dodan još jedan „mac” ulaznica. Šanse su velike da će i to planuti do početka koncerta jer to je BluVinil.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli
Označeno u: