Datum objave: 11. Travanj 2023

U AZIMUTU SVIRKA I SRIJEDOM / Sutra stiže fenomenalni novi britanski blues rock band Five Points Gang,ulaz slobodan

Diana Ferić
Diana Ferić

Fenomenalni novi blues rock bend iz Londona, Five Points Gang stiže u Šibenik i to već sutra, 12. travnja. Nastupit će u  nezavisnkom kulturnom centur Azimut, a iz Londona stižu s epitetom „sljedećeg najvećeg rock and roll benda na svijetu”.

SVIRKA SRIJEDOM – ZAŠTO NE?

Joe, Dinho & Thanos bi prema riječima svojih obožavatelja trebali postati sljedeći najveći rock&roll bend na svijetu. Totalno subjektivno, ali i apsolutno točno, složit će se u Azimutu koji u suradnji s Rock Svirke Agencijom dovodi Five Points Gang, bend koji se mora čuti. Rock svirka na rasporedu je u srijedu, 12. travnja, dakle, sutra, a ulaznice su u prodaji online na Entrio.hr ili u Azimutu.

Trojac se preselio u London s istim snom i ovim slučajnim susretom između trojice već uspješnih glazbenika potaknuta je nevjerojatna glazbena vezu koja je postala temelj njihovog eksplozivnog zvuka koji je već nazvan "redefining the blues". Five Point Gang dolazi nam u organizaciji ekipe iz "Rock Svirke", koji već godinama dovode bendove na koje isplati doći i baciti uho. Momci su naširoko poznati po tome što uvijek guraju svoje nastupe do krajnjih granica, i

usprkos tome što su okupani znojem i premoreni od života na cesti, uvijek su žedni za još”, pozivaju iz Krešimirovog grada i s mjesta koji zna organizirati odličan program sredinom tjedna – jer zašto ne?!

Šibenčani će se sjetiti koncerta sa sredine prošlog tjedna kad je Nika Turković prvim koncertom u Šibeniku i to baš u Azimutu „pomela” publiku. Koncert počinje u 21.30 sati.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli