Datum objave: 21. Prosinac 2022

UDRUGA PARK VAS POZIVA / Proslavite s nama naš 11 rođendan na besplatnom koncertu u Tunelu

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski PARK kolektiv u petak 23.12. slavi jedanaest godina osnutka. Tim povodom časte Šibenčane i njihove goste besplatnim rođendanskim partijem u klubu Tunel.

Tradicionalni rođendanski party ove godine „parkaši“ organiziraju u šibenskom klubu Tunel u kojem će nastupati četiri DJ-a i ponuditi raznovrsni glazbeni program. Zagrebačka DJ-ica, promotorica i organizatorica Babilonska glavna je zvijezda večeri, prije nje nastupat će DJ FrenkyBoy s Brača i Babin Dub iz Zadra, a ulogu domaćina imat će Šibenčanin Mateo Budimir koji se za DJ pultom predstavlja u aliasu Grumen.

Prošle godine deseti rođendan proslavili smo uz koncert Svemirka na Adventuri, ove godine odlučili smo se na elektroniku u Tunelu. Četiri nama drage osobe i još bolja DJ umjetnika ugostit ćemo u petak u Šibeniku i pokloniti vjernoj publici besplatni rođendanski party. Nešto drugačija muzika će se puštati nego to inače bude u Tunelu, dakle oni žanrovi koje godinama guramo kroz naše projekte; od Duba, preko Dubstep-a i DnB-a, pa do UK Beata, Electra i Hip Hopa… bit će šaroliko i plesno u svakom pogledu – najavljuju iz PARK organizacije.

Podsjetimo, PARK je osnovan 23.12.2011. godine u Šibeniku od strane grupe prijatelja s ciljem promocije drugačijeg i inovativnog kulturnog programa u tada uspavanom gradu. U jedanaest godina kroz PARK kolektiv realizirano je preko stotinu razno raznih društvenih događaja, a u Šibeniku su ugostili preko 150 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta. Osim prepoznatljivih glazbenih projekata Kulturaljka, Regius i Membrain, "parkaši" su kroz više od desetljeća aktivnog djelovanja organizirali i brojne druge događaje, od kojih posebno ističu koncert Bajage u Šibeniku na koji se čekalo 30 godina, te humanitarnu akciju u kojoj su gradili kuću za stradalu obitelj na potresom pogođenom području. Kroz PARK kolektiv svih ovih godina prošlo je i preko stotinu volonterki i volontera.

 Rođendanski party PARK-a u petak počinje od 23 sata, a ulaz u Tunel je besplatan.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli