Datum objave: 09. Prosinac 2021

KULINARSKI SHOW / Uskoro blagdansko izdanje emisije "Tri, dva, jedan" u kojem sudjeluje i ekipa iz Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Gledatelji će, sudeći po najavama producenata RTL-ova kulinarskog showa, guštati u posebnom izdanju "Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!", koja kreće vrlo brzo, a sudjeluje i ekipa iz Šibenika.

"Pripremat će se različiti blagdanski recepti, ali bit će i dosta kolača. Držat ćemo se neke tradicije i prigodnih jela, ali imamo i odmaka..." -  otkriva chef Tomislav Špiček, objavio je RTL.

U svakom timu kuhat će po tri natjecatelja koji se zajedno bore za visoke ocjene, ali najveće iznenađenje sezone bit će sudjelovanje gledateljima "Večere za 5" već dobro poznatih kandidata.

Neke detalje otkriva RTL-ova producentica Danijela Habek.

"S obzirom na to da se 'Večera za 5 na selu' pokazala vrlo popularnom i gledanom emisijom, odlučili smo pozvati pojedine kandidate koji su svojim nastupom oduševili gledatelje!

Kandidati koji su se svađali za stolom, sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni ponovno sve će zabaviti svojim vedrim duhom. U ovoj sezoni vodili smo se time da ćemo, bez obzira na sve probleme, na kraju uspjeti spasiti Božić i gledateljima dati jednu lijepu i toplu blagdansku priču“ - priča Habek.

Iako su natjecatelji već poznati gledateljima, kulinarski žiri s njima će se susresti prvi put."Vidi se da su došli ljudi koji imaju neko iskustvo snimanja i kuhanja pred kamerama jer su opušteniji i treba im manje vremena da se prilagode.

Društvo je jako živopisno, puno različitih karaktera i osebujnih osoba, tako da će biti puno iznenađenja ove godine jer se skupila nevjerojatna ekipa!“ - priznaje Željka Klemenčić.

Kao i dosad, princip ocjenjivanja je isti - sva pripremljena jela proći će sud kulinarskih stručnjaka u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka. Već uigranoj sudačkoj postavi kao voditeljica se pridružila Marijana Batinić, kojoj je ovo prvi televizijski angažman nakon porodiljskog dopusta.

FOTO:RTL press

Iz kategorije: Glazba & Spektakli