Datum objave: 06. Listopad 2021

DRNIŠANKA SA SUPER GLASOM I TUŽNOM ŽIVOTNOM PRIČOM: Anatashina izvedba sa Supertalenta je trenutno najveći hit u Hrvatskoj

Diana Ferić
Diana Ferić

Tužna životna priča Anatache Filimone Kević Zandamela koju je iznijela na pozornici 'Supertalenta', to da s roditeljima već neko vrijeme ima narušen odnos, kao i da je zbog boje kože često bila na meti vršnjaka, ostavila je sve bez riječi, baš kao i njezina izvedba pjesme 'I'll Never Love Again', a taj je video u svega tri dana postao najpopularniji u Hrvatskoj

Trebala su samo tri dana da više od pola milijuna ljudi naknadno pogleda nastup 19-godišnje Anatache Filimone Kević Zandamela u ovotjednom 'Supertalentu' i da on postane najgledaniji video u Hrvatskoj, maknuvši s trona toliko popularne cajke, kao i trap. Njezina izvedba pjesme 'I'll Never Love Again', kao i teška životna priča koju je ispričala na pozornici i njome rasplakala čak i članove žirija, nikoga nije ostavila ravnodušnim, stoga ne čudi to da je Martina Tomčić Moskaljov stisnula toliko željen zlatni gumb,  javlja tportal.

Nastup Anatache prvi je u Hrvatskoj s trenutno više od 515 tisuća pregleda, 12 tisuća lajkova i više od 700 komentara, a očekivanja za njezin nastup u finalu itekako su velika.

'Moj život u Drnišu nije bio dobar. Imala sam mnogo loših trenutaka, maltretirali su me u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drukčiju kosu', priznala je Anatache i rasplakala sve kada je rekla da s roditeljima već neko vrijeme ima narušen odnos, kao i da joj oni proteklih godina nisu bili nikakva podrška.

Njezin otac Jorge Filimone Zandamela hrvatskim je gledateljima poznat kao 'crni pastir sa Svilaje' iz jedne od emisija Roberta Knjaza. On je inače u Hrvatsku stigao iz Mozambika kao pirotehničar izraelske tvrtke, a u Drnišu se zaljubio u Hrvaticu s kojom je dobio nju, ali i njezinu tri godine mlađu sestru Anataliju.

Njezini roditelji u međuvremenu su se razveli, a zbog teške financijske situacije i nedostatka osnovnih uvjeta za život umalo je s 15 godina završila u domu za nezbrinutu djecu. Danas živi u učeničkom domu te priznaje da je dobila samopouzdanje. Inače, Anatache Filimone Kević Zandamela zvijezda je na Tik Toku, na kojem je prati više od 360 tisuća ljudi.

 

Video

Iz kategorije: Glazba & Spektakli