Datum objave: 16. Srpanj 2021

POČEO SEASPLASH FESTIVAL NA MARTINSKOJ / Uživaj u festivalu bez restrikcija uz covid propusnice ili negativan test

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Uz poštivanje posebnih epšidemioloških mjera započeo je jučer na Martinskoj Seasplash festival, kao prvi u nizu festivala na toj atraktivnoj lokaciji, a ove godine slavi punoljetnost. Festiva se l ove godine održava pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije virusa covid-19 u od 15.-18. srpnja 2021. godine i radnim nazivom Corona Edition pt. 2.

Svi posjetitelji bit će evidentirani, instalirat ćemo dezinfekcijske punktove, a osoblje će imati zaštitne maske i rukavice, rekao je Vedran Meniga, kreativni direktor Pozitivnog ritma, zagrebačkog promotora i glavnog inicijatora festivala na Martinskoj.

"Pozdravljamo, i veselimo se mogućnosti uživanja u festivalu bez restrikcija. To je, dakako, moguće uz covid propusnice, dokazu da ste preboljeli ili da imate negativan test. Svi oni koji nemaju ništa od navedenog, mogu se bez brige uputiti na Seasplash jer će i pred festivalskim ulazom biti u mogućnosti napraviti antigenski test u trajanju od 15 minuta, po cijeni od 75 kn, i nesmetano pristupiti festivalu u slučaju da je negativan”, ističu organizatori.

Zbog komplicirane procedure prouzrokovane restrikcijama oko Covid19 pandemije, najavljeni britanski gosti Reggae Roast ft. Natty Campbell prebacili su svoje gostovanje za jubilarni 20. Seasplash Festival 2022. godine. Umjesto njih, danas u petak 16. srpnja na MainSplashu nastupa FM JAM prvakinja Sassja.

Tuzlanska MC prvakinja Sassja koja svoje liričke i vokalne sposobnosti ispaljuje kao rafale dolazi na 19. Seasplash festival. Sassjin autorski materijali niže uspjehe već godinama, a diljem regije prepoznata je s lansiranjem albuma "Taktički Praktično" (2015.) i "No problemo" (2017.). Kroz godine mnogobrojne suradnje dovode Sassju na sam vrh svih top listi u regiji, a s pjesmom "Ljubi Seka" koja je nastala u suradnji s RootsInSession i Marcus G-em (https://www.google.com/url?q=https://sable.madmimi.com/c/8228?id%3D2004958.46567.1.5540a5baea57767f62629c041a5a5b47&source=gmail&ust=1626514567139000&usg=AFQjCNE72gzdWLc69kM0YFgF1F7k69mvoA">Brain Holidays) bila je podržana s video spotom na najjačem reggae portalu na svijetu, Reggaevile.com.

 

 Na Martinskoj se u sklopu Seasplasha nude različite aktivnosti. Slackline je hodanja po elastičnoj traci nategnutoj između dvije točke; najčešće dva stabla. Pomoć i savjete za što lakše povezivanje koraka dati će vam Antonia Gašperov i Darko Matešić koji se slacklineom bave duži niz godina.

Beatz & Yoga kao koncept je u biti namijenjen svima koji žele jogu doživjeti na drugačiji način i nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo u prakticiranju joge. Beatz & Yoga je nekonvencionalan stil gdje se radi na tijelu i umu uz glazbu, znači dinamičan Yoga-Flow i Asana on the Beat.

Do Martinske plovi brod Avalon’koji je na toj relaciji vozio i lani. Cijena karte u jednom smjeru na liniji Mandalina – Šibenik – Martinska iznosi 7 kn, povratna košta 10 kn, a od ove godine moguće je i kupiti mjesečnu kartu po cijeni od 200 kn za kružnu brodsku liniju Mandalina – Šibenik – Martinska.

Noćne plovne linije, kao i taxi usluge, moguće je naručiti pozivima na brojeve:

Taxi boat: 0995424783
Taxi vozila: 0993232777

Iz kategorije: Glazba & Spektakli