Datum objave: 15. Srpanj 2020

MARTINSKA JE OD SUTRA GLAZBENA POZORNICA / Počinje Seaspash festival, pogledajte što vas očekuje i satnicu događanja

Diana Ferić
Diana Ferić

Seasplash, jedno od rijetkih glazbenih događanja ovog ljeta na našoj obali kreće sutra, 15. srpnja, na Martinskoj a upravo su objavljene satnice na svim pozornicama kao i druge zanimljive vijesti. Taj festival ove godine postaje i punoljetan jer se odžava 18. put.

 Od 16. do 19. srpnja na Martinskoj kod Šibenika, u posebnom Seasplash Corona Dance izdanju na tri pozornice uživat ćemo u preko 45 glazbenih imena iz svijeta bass glazbe i soundsystem kulture. Seasplash je upravo objavio i satnice za sva četiri festivalska dana, najavljuje i ove godine umjetničku koloniju ArtSplash, ponovno će u samom srcu festivala biti otvoren PDV pop-up dućan ploča i merchandisea, a donosi i premijeru videa o 11. izdanju Seasplasha. Uz izbor festivalskih i grupnih ulaznica u pretprodaji su i jednodnevne i vikend ulaznice.

 

Do sada je u svoje četiri godine djelovanja umjetnička kolonija ArtSplash okupila preko 30 radova nastalih od strane street art umjetnika, graffiti writera, ilustratora i multimedijalnih umjetnika, a koji su svojim umjetničkim doprinosom festivalsku lokaciju pretvorili u urbanu oazu, ne samo dobre zabave, već i likovnih kvaliteta. Ovogodišnje izdanje ArtSplash-a obogatit će osam domaćih umjetnika/ca koji će u šarenim i veselim tonovima oslikati zidove festivalske lokacije na Martinskoj. Radovi će se izrađivati u sklopu trajanja festivala kako bi posjetiteljima prikazali cijeli proces izrade, pa će se šetajući lokacijom moći vidjeti radovi u izvedbi sljedećih umjetnika: Helakopter (Zagreb), Tiger (Rijeka), Kexer (Zagreb), Show (Pula), Smel (Zagreb), Disko (Zagreb), Sorrow (Zagreb), Madre ( Zagreb). Uz njih, tu su i mađarski majstori svjetlosnog zanata, LuMenArtist, koji će svojim svjetlosnim zrakama prošarati festivalsku lokaciju.

PDV pop-up dućan ploča

PDV tim bit će na mjestu događaja kao i prošle godine uz pop-up dućan za vrijeme trajanja festivala. Smješten u samom srcu lokacije definitivno će biti mjesto susreta i dobrih vibracija. U ponudi artikala naći će se vinilna izdanja PDV etikete, pratećih distribucija s kojima surađujemo uz ostatak probrane selekcije koja će zasigurno zadovoljiti posjetitelje. Također, bit će i raznog merchandisea, knjiga, kul zaštitnih maskica kao i ponuda domaćeg brenda Sapunoteka.

 

Više na Seasplash

Iz kategorije: Glazba & Spektakli