Datum objave: 11. Svibanj 2020

ŠIBENSKA SKUPINA BLOOM SNIMILA PRVI SINGL / "Ja pripadam" od danas se vrti na Youtubu i na CMC televiziji, poslušajte pjesmu i pogledajte spot

Diana Ferić
Diana Ferić

Svoj prvi službeni singl koji se zove "Ja pripadam" i spot za njega snimila je šibenska grupa Bloom koji čine pjevačica Nataša Cvitan Plazibat, klavijaturist Toma Cukrov, bubnjar Ivan Burić te Ante Juričev-Martinčev. Od danas ga možete čuti i vidjeti na https://www.youtube.com/watch?v=5tZ9Enjele4&fbclid=IwAR02ni8n14_TKHt9O9a9MTA9Pz7FaFH4A8mZ_4dFZNX7INnBBUtRdLU3ksA i na CMC televiziji. U veljači ove godine potpisali su ugovor s tvrtkom Croatia Records. Tekst je napisala Nataša Cvitan Plazibat, a govori o životu i sudbini glumaca. Glazbu su komponirali Toma Cukrov, Ivan Burić i ona, a glazbeni producent je Ante Prgin -Surka.

"Scenarij za video spot potpisujem ja, snimatelj je Tomislav Dugandžić, koji je ujedno i zaslužan za režiju uz moju malu pomoć. Spot je većinom sniman u HNK Šibenik ,a jedan dio u prostorijama Zlatnog mikrofona, te u Toxic-u. U spotu se kao glumci pojavljuju svi članovi benda, vizažist Rade Periša i gost Marko Banić kao glavni glumac"; otkrila nam je Nataša.

Kuriozit je da je Marko njezin bivšu učenike, budući da je ona profesorica geografije u srednjoj školi. Srela ga je prije dvije godine i ponudila mu suradnju.

 

Video

Iz kategorije: Glazba & Spektakli