Datum objave: 19. Prosinac 2019

VELIKO PRIZNANJE REGIUSU I IGORU BERGAMU:Regius je treći najbolji projekt s mladim voditeljem u Hrvatskoj!

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski festival Regius uspješno je zaokružio 2019. godinu još jednim priznanjem, a ovog puta je ono stiglo od IPMA Young Crew Croatia – ogranka Hrvatske udruge za upravljanjem projektima.

Naime, na njihovoj dodjeli Project Managment Awards, koja se održala u utorak, 17. prosinca u zagrebačkoj Esplanadi, Regius je osvojio 3. mjesto u kategoriji Najbolji projekt s mladim voditeljem.

Ovo hvalevrijedno priznanje otišlo je u ruke Igora Bergama koji nije krio svoj ponos.

„Regius je bio crna ovca na ovoj dodjeli. Među konkurencijom koja je bila podržana od strane velikih sponzora, Regius je bio nezavisan tako da mi je velika čast što je IPMA Young Crew Croatia prepoznala naš rad. Sama činjenica da smo se našli u finalu je priznanje samo po sebi, a treće mjesto je dodatni poticaj da budemo još bolji i, tko zna, sljedeće godine da se nađemo na prvom mjesto što bi bio šlag na torti naše jubilarne godine“, kaže on.

  1. godina će svakako biti slavljenička ne samo za Regius koji obilježava 10 godina već i Bergamov drugi projekt – dvodijelnu manifestaciju Kulturaljka koja će također proslaviti isti jubilej. Te sad već davne 2011. godine organizirani su kroz Šibensku udruga mladih, a u prosincu iste godine osnovan je PARK pod kojim su sad četiri velika projekta. Uz Regius i Kulturaljku, tu su još Membrain festival i Više Rock 'n Rolla na Obali Mora. Iza „parkaša“ je preko 150 raznovrsnih organiziranih projekata, te brojna sudjelovanja u organizaciji i promociji događanja drugih prijateljskih udruga.

Ovu subotu, 21. prosinca u Azimutu će proslaviti 8. rođendan uz nastup trenutno jako traženog osječkog izvođača Z++ čiji je debi album u rekordnom roku našao put do brojne regionalne publike, a dokaz tome su najavljeni nastupi po velikim festivalima sljedećeg ljeta. Podršku će mu dati lokalni reperi Mladi Japanac, Sintag i Storaro. Njihovi nastupi u Azimutu su poklon PARK-a sugrađanima, njihovim gostima, partnerima i sponzorima.

Više o samom događaju možete saznati na FB eventu: https://www.facebook.com/events/560358028128443/

PARK pratite na Webu, Facebooku i Instagramu

Iz kategorije: Glazba & Spektakli