Datum objave: 28. Studeni 2019

JE LI PRAVEDNO?Severina izgubila sudski spor i mora sina predati bivšem suprugu Milanu Popoviću

Diana Ferić
Diana Ferić

Severina Kojić nepravomoćno je izgubila spor oko skrbništva za sina koji je vodila s bivšim suprugom Milanom Popovićem. Sutkinja Tea Golub jutros je donijela privremenu mjeru prema kojoj će dijete živjeti s ocem, piše Jutarnji list.

U presudi sutkinja nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti. Severina bi sada dijete trebala predati ocu koji ga, po odluci suda, može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu i dalje brinuti o njemu, piše Jutarnji. Kako su pravni stručnjaci objasnili za Telegram, ako Severina bivšem suprugu odmah ne preda dijete, kreće postupak ovrhe.

Kako doznaje 24 sata, Severina će viđati sina dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer.

NEDAVNI INCIDENT U ŠKOLI

Severinini odvjetnici presudu će vjerojatno pokušati osporiti s obzirom na to da su protiv Milana Popovića podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava. Bivši Severinini suprug Milan Popović za dijete je, piše Jutarnji, već dva puta izvadio putnu ispravu Republike Srbije. Severina, koja tvrdi da je to učinjeno bez njezine suglasnosti, zbog toga je angažirala odvjetnika u Srbiji.

Posljednjih tjedana Severina je nekoliko puta istupala u javnosti, optužujući ravnateljicu škole Matija Gubec, Ljiljanu Klinger, koju pohađa njezin sedmogodišnji sin Aleksandar, da je na strani njenog bivšeg supruga. Severina je učiteljice u školi optužila da su zatočile njezinog sina u trenutku kad ona nije mogla doći po njega, pa je poslala svog supruga Igora Kojića. No, njezin bivši suprug Milan Popović nije dopustio da Kojić dječaka uzme iz škole pa je navodno došlo do incidenta.

Severina je rekla kako je njen sin zbog toga istraumatiziran te da od tada ne ide u školu.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli