Datum objave: 21. Studeni 2019

PLEMENITA ŠIBENSKA NEVISTA / Dobrotvorni koncert Gabi i Matije za Antoniju Tamburin

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenska nevista Gabi Novak i njen sin Matija Dedić održat će dobrotvorni koncert "Srcem Lionesa za Antoniju" na kojem će biti prikupljena sredstva za liječenje, rehabilitaciju i nabavu ortopedskih pomagala Antoniju Tamburin, sedamnaestogodišnje djevojke iz Poreča koja je ljetos teško stradala u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo njen otac. Koncert organiziraju članice Lions klub Zrinjavac, a bit će održati u subotu 23. studenoga u 20 sati u  Preporodnoj dvorani Narodnog doma HAZU u Zagrebu.

Plemenitoj šibenskoj nevisti i Matija na koncertu će se pridružiti i neki njihovi prijatelji pa će njihov nastup biti, kako i priliči hrvatskoj glazbenoj divi i jednom od naših najboljih suvremenih jazz glazbenika, vrhunski glazbeni događaj. Gabi i Matija i do sada su bezbroj puta pokazali svoju dobrotu pomažući svima kojima je pomoć bila potrebna.

Oni koji žele podržati Gabi i Matiju mogu im se pridružiti i uplatiti svoj doprinos za Antoniju na broj računa Jelene Tamburin (IBAN HR1023400093211402135) u Privrednoj banci Zagreb. 

Iz kategorije: Glazba & Spektakli