Datum objave: 04. Studeni 2019

GLAZBA:Šibenska gimnazijalka Marija Vuletić i Sven Pocrnić snimili cover "Best Part of Me"

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska gimnazijalka Marija  Vuletić, poznata po genijalnom sluhu, članica klape "Gimnazijalke" snimila je sa svojim dečkom i duet partnerom Svenom Pocrnićem obradu pjesme Best Part Of Me  koju zaista vrijedi poslušati.

-Taj je cover  nastao  spontano u dogovoru s mojim duet partnerom, odnosno mojim dečkom,  s obzirom da već dulje planiramo skupa nešto snimiti. Sven se također bavi glazbom od malih nogu, a ima glazbenu povijest u školi pjevanja Husar&Tomčić te na hrvatskom youtube kanalu JOOMBOO, kazala nam je Marija.

Marija Vuletić dolazi iz glazbene obitelji, a glazbom su se bavili i djed Duško i otac Filijan Vuletić poznati klapski pjevač i voditelj klapa.

-Završila sam srednju glazbenu školu, teorijski smjer, i planiram nastaviti obrazovanje u tom području. Radim glazbene obrade za razna glazbena tijela, a trenutno se vokalnom izvedbom raznih glazbenih žanrova bavim unutar ovih sastava: klapa Gimnazijalke, vokalni kvintet  A Vista, bend Emotion i  KUD Koledišće  iz Jezera, kazala nam je Marijana. 

 

 

Video

Marija Vuletić - Best Part Of Me
Iz kategorije: Glazba & Spektakli