Datum objave: 10. Ožujak 2023

TUŽAN ISHOD POTRAGE / Šibenski HGSS-ovci u Importaneu našli mrtvo tijelo muškarca nestalog prije dva dana

Diana Ferić
Diana Ferić

Mrtvo tijelo 47 – godišnjeg muškarca koji je nestao u Šibeniku 7. ožujka pronašli su pripadnici šibenske stranice HGSS – u tzv. Importaneu u Šibeniku, kako su objavili an svojoj Facebook stranici.

U četvrtak 09.03.2023. u 11:10 na službeni telefon stanice došao je poziv od PU šibensko-kninske sa zahtjevom za asistenciju. Naime, 07.03. nestala je muška osoba (47) na urbanom području grada Šibenika te su policijski djelatnici svojim istraživanjem došli do podataka gdje bi se mogla nalaziti. Zadatak spašavatelja HGSS stanice Šibenik bio je detaljno pretražiti to područje. Na teren odmah izlazi troje spašavatelja dok je spašavatelj sa bespilotnom letjelicom u pripremi. Dolaskom na zadanu lokaciju, pothodnik između željezničke postaje i luke, spašavatelji kreću sa pretragom objekta i ubrzo pronalaze beživotno tijelo o čemu obavještavaju policiju čiji djelatnici nastavljaju sa postupkom. Time je ova brza i nažalost tužna akcija za HGSS stanicu Šibenik bila završena”, napisali su te obitelji i prijateljima pokojnika izrazili iskrenu sućut.

Šime Pavić, glasnogovonik šibensko- kninske policije rekao je da na tijelu pokojnika nema tragova nasilja te da se ne radi o sumnjivoj smrti.

Iz kategorije: Crna kronika