Datum objave: 21. Srpanj 2022

DROGA / Policija otkrila četvero britanskih turista koji su u Tisnom dilali kokain i ekstazy, pronašla kod njih i veću količinu novca

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Službi kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga, dovršena su dva odvojena kriminalistička istraživanja protiv četvero britanskih državljana osumnjičenih za počinjenje neovlaštene proizvodnje i prometa drogama .

Temeljem prikupljenih saznanja 19. srpnja je provedeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zatečenim u Tisnom dok je uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen apartman koji je iznajmio na Srimi gdje je pronađeno i oduzeto: 27 grama droge kokain,427 komada tableta ecstasy,0,74 grama droge ketamin, digitalna vaga,veća količina novca u kunama, eurima, funtama i dolarima za koju se sumnja da potiče od preprodaje droge.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Isto tako, temeljem prikupljenih saznanja 20. srpnja je provedeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 26-godišnjakom i 36-godišnjakom zatečenima u apartmanu u Tisnom koji je uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen . U njemu je pronađeno i oduzeto: 55,72 grama droge kokain, 80 tableta ecstasy,2,1 gram droge marihuane, digitalna vaga,

te veća količina novca u kunama, eurima i funtama za koju se sumnja da potiče od preprodaje droge.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku sva trojica osumnjičenih je privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u: