Datum objave: 01. Srpanj 2022

NESRETAN ISHOD POTRAGE/ Nestala britanska turistkinja nađena mrtva u blizini skladišta u šibenskoj luci, čeka se nalaz obdukcije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ellen Betty Solomons, 80-godišnja Britanka, koja je u Šibeniku nestala u ponedjeljak, 27. lipnja izdvojivši se iz grupe turista s kojima je razgledala grad, u četvrtak je pronađena mrtva u blizini šibenske luke, objavio je šibenski HGSS. Njezino mrtvo tijelo otkrili su je na tom području pripadnici te službe pomoću drona. Čeka se nalaz obdukcije kako bi se znao uzrok smrti.

Njezin nestanak policiji je prijavljen 27. lipnja. Rečeno je da se udaljila u nepoznatom pravcu iz grupe turista dok su razgledavali Šibenik. Pokrenuta je istraga. Slijedećeg dana, 28. lipnja na zahtjev PU u potragu se uključila  i HGSS stanica Šibenik. Bespilotnom letjelicom HGSS-a pregledano je uže središte grada gdje se po saznanjima djelatnika policije osoba kretala poslije odvajanja od grupe. Međutim, osoba nije pronađena.Nakon što je policija došla do novih saznanja ponovno je jučer, 30. lipnja angažirana bespilotna letjelica HGSS-a te je pretražen teren oko željezničke postaje i luke. Pregledom snimaka iz letjelice, u neposrednoj blizini lučkog skladišta uočena je osoba. Dolaskom do toga mjesta ustanovljeno je da je to osoba za kojom se tragalo i da je nažalost mrtva.Obitelji i prijateljima izražavamo sućut, objavili su iz HGSS-ove Stanice Šibenik”, priopćili su šibenski HGSS-ovci.

Iz kategorije: Crna kronika