Datum objave: 09. Svibanj 2022

MLADI DELIKVENTI / U Ražnju trojica osumnjičeni za dvije krađe, a Vodicama 21 - godišnjak za krađu i tešku krađu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i dvojicom 21-godišnjaka osumnjičenima za dvije krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni, s namjerom pribavljanja materijalne koristi, u noći 1. na2. svibnja u Ražnju, kroz nezaključano skladište ušli u caffe-bar 57-godišnjaka i ukrali novčani polog kao i ambalažu iz skladišta, sve vrijednosti oko 400 kuna. Također je utvrđeno da su u vremenskom periodu od 1. travnja dio 2. svibnja u Ražnju iz nezaključanog skladišta trgovine sa sjedištem u Omišu otuđili ambalažu vrijednosti oko 2.000 kuna.

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom osumnjičenim za tešku krađu i krađu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni, radi pribavljanja materijalne koristi, 8. svibnja u Vodicama, provalio u prostorije javne ustanove i otuđio novčani iznos od 900 kuna, dok je također utvrđeno kako je 5. svibnja, u istoj ustanovi, iz zajedničkih prostorija, otuđio novac 36-godišnjakinje i 38-godišnjaka, ukupno 1.100 kuna.

Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u: