Datum objave: 17. Veljača 2021

NASILNIČKO PONAŠANJE / Četvorica mladića u Vodicama se tjelesno obračunala s drugom skupinom mladih, završili su u pritvoru

Diana Ferić
Diana Ferić

Skupina mladića u Vodicama se udružila  namjerom da se fizički iživljavaju nad drugom skupinom mladića. Umiješala se policija, a napadači su, nakon kriminalističkog istraživanja privedeni u pritvor. U tom napadu su dvojicu mladića lakše ozlijedili, a maloljetnik  iz napadnute skupine je ozlijedio jednog od napadača.  

"U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjaka, 19-godišnjakom i maloljetnikom osumnjičenima za nasilničko ponašanje kao i nad maloljetnikom za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičena četvorka 13. veljače oko 20 sati u Vodicama, s namjerom tjelesnog obračuna, iživljavanjem i naročito drskim ponašanjem na javnom mjestu, došla do skupine mladića i napala ih uz upotrebu podesnih predmeta. Tom  prilikom su dvojicu 19-godišnjaka lakše ozlijedili. Također je utvrđeno kako je maloljetnik, iz napadnute skupine, koristeći se podesnim predmetom, lakše ozlijedio napadače i to 19-godišnjaka i 21-godišnjaka", kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko - kninske.

Osumnjičeni napadači su, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok će protiv maloljetnika redovnim putem biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

Iz kategorije: Crna kronika