Datum objave: 26. Kolovoz 2020

IZ POLICIJSKOG BILTENA / U Žaboriću od žene iznuđivali nepostojeći dug, u Vodicama pretukao čovjeka u kafići u odnio mu novac

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijska uprava šibensko - kninska izvijestila je o dva slučaja iznude na šibenskom području.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom i 44-godišnjakinjom osumnjičenima za iznudu u pokušaju na štetu 31-godišnjakinje.

Osumnjičenici su u razdoblju od 18. do 22. kolovoza u Žaboriću, s ciljem da sebi pribave protupravnu imovinsku korist, ozbiljnom prijetnjom pokušali od oštećene naplatiti nepostojeći dug. .

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom osumnjičenim za razbojništvo i nanošenje teške tjelesne ozljede na štetu 44-godišnjaka i oštećenje tuđe stvari na štetu 29-godišnjakinje.

Osumnjičeni je 24. kolovoza oko 09,30 sati u Vodicama, u ugostiteljskom objektu oštećene 29-godišnjakinje, s unaprijed stvorenom namjerom da od oštećenog ukrade novac. Odveo ga je u sanitarne prostorije u kojima ga je tjelesno napao, teže ozlijedio i ukrao mu 2.000 kuna i 45 eura. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je osumnjičeni tom prilikom oštetio inventar u ugostiteljskom objektu 29-godišnjakinje i pričinio štetu od oko 1.100 kuna.

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u: