Datum objave: 26. Lipanj 2019

Turistički izleti brodom mogu se prodavati na šibenskoj rivi, ali na potezu od autobusnog kolodvora do benzinske crpke

Turistički izleti brodom mogu se prodavati na šibenskoj rivi, ali na potezu od autobusnog kolodvora do benzinske crpke
Diana Ferić
Diana Ferić

Obrtnici i poduzetnici koji se bave djelatnošću prodaje turističkih izleta brdom mogu mogu te izlete ponovno prodavati na šibenskoj rivi, ali po uvjetima koje su danas dogovorili predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije Joso Smolić i ravnatelj Županijske lučke uprave Željko Dulibić , priopćili su iz Županijske obrtničke komore Šibenik.

 

Zbog određenih nedostataka u načinu na koji se prošle godine ta vrsta turističke ponude obavljala na Obali dr. Franje Tuđmana nije postojala mogućnost da se ove godine na isti način nastavi s obavljanjem te djelatnosti na istom mjestu. Kako bi grad Šibenik, slično drugim primorskim gradovima, imao i dalje tu vrstu turističke ponude te da 15-tak obrtnika i poduzetnika ipak može nastaviti s radom, dogovoreno je da oni svoje pultove za prezentaciju i prodaju izleta mogu pod određenim uvjetima postaviti na šibenskoj obali između Autobusnog kolodvora i benzinske postaje INE.

 

"Nakon što smo nedavno ostvarili uspješan dogovor s upravom Zelenog grada Šibenika vezano uz problematiku odvoza otpada iz ugostiteljskih objekata u staroj šibenskoj jezgri ovaj sporazum kojeg smo postigli s Županijskom lučkom upravom još je jedna pokazatelj važnosti stalne suradnje svih institucija u konstruktivnom rješavanju problema a sve u cilju napretka grada Šibenika", kaže Joso Smolić, predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije.
 

Iz kategorije: Županija info