Datum objave: 15. Travanj 2019

Wine Vip Event sutra u Vodicama uz predavanja i radionice sljubljivanja vina i hrane

Wine Vip Event  sutra u Vodicama uz predavanja i radionice sljubljivanja  vina i hrane
Diana Ferić
Diana Ferić

Wine Vip Event bit će 16.travnja održan u Vodicama, u hotelu Punta od 15.00 sati, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Hrvatske obrtničke komore a u suorganizaciji Šibensko-kninske županije, Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, Grada Vodica i TZG Vodica, Hrvatske gospodarske komore županijske komore Šibenik i Obrtničke komore županijske komore Šibenik i uz partnerstvo mnogobrojnih tvrtki koje su prepoznale važnost i veličinu eventa, priopćili su organizatori.

Event je prepoznat kao vrlo važan edukativan događaj iznimnog doprinosa za razvoj ukupne turističke ponude, a u fokus stavljaju na  enogastronomiju, jedan od ključnih turističkih proizvoda na kojima treba graditi razvoj turizma u Hrvatskoj.

„Želimo našim eventom pružiti ne bilo kakvu već vrlo vrlo kvalitetnu priliku našim proizvođačima vina, sira, tartufa, pršuta, rakija, ..... da se ciljano direktno prezentiraju upravo takvom ugostiteljskom i turističkom tržištu a koje želi raditi na sebi i svome znanju i koje želi sebe, svoju ponudu i svoj rad unaprijediti. Evente smo usmjerili na jačanje svijesti i radu na svome znanju i usavršavanju svoje kvalitete ponude i usluge kod ugostitelja i turističkih djelatnika“, kaže Dantes Begić u ime organizatora.


Event su ove godine obogatili sa degustacijskom radionicom sljubljivanja hrane i vina uz vrhunske kulinarske i sommelierske znalce.

Govornici su vrhunski sommelieri i ugostitelji: Filip Savić, Mario Meštrović,Jure Andrijašević i posebna gošća iz Slovenije Mira Šemić i gost iz Austrije Suvad Suwi Zlatić
Sudjeluju vrhunski kuharski majstori: Ivan Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević.

 

TEME:
 Odluka – USPJEH !
 Razlike pri serviranju i prodaji vina
 Pobjeđivanje prodajnih strahova
 Prosjaci i sinovi – Nova Zagora i Hercegovina
 Sljubljivanje hrane i vina

 

Iz kategorije: Županija info