Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 14:45

"Skradinske delicije" i Robeko u projektu "Kampovi u blizini nacionalnih parkova" radi zajedničke promidžbe

Napisala: 
"Skradinske delicije" i  Robeko u projektu "Kampovi u blizini nacionalnih parkova" radi zajedničke promidžbe

Autokampovi Skradinske delicije i Robeko na skradinskom području postali su dio projekta "Kampovi u blizini nacionalnih parkova" u Hrvatskoj koji povezuje kampove koji se nalaze na rubnim dijelovima zaštoćenih dijelova prirode. Hrvatska ima 8 nacionalnih parkova, 11 parkova prirode i veliki broj prirodnih rezervata. "CAMPING near PARKS in CROATIA" je projekt koji spaja nacionalne parkove i parkove prirode sa aktivnostima i pristupačnim smještajem na kamp parcelama ili u mobilnim kućicama u neposrednoj blizini netaknute prirode parkova.


"U studenom prošle godine bili smo na kongresu kamping industrije u Tuheljskim toplicama na kojem je bilo govora o povezivanju kampova , Nacionalnih parkova i parkova prirode cijele Hrvatske u zajedničkoj promociji.Svjesni smo činjenice da gosti, pogotovo strani rado posjećuju Nacionalne parkove i parkove prirode i da promocije nikada nije previše. Zato smo se odlučili uključiti u ovaj projekt kako bi sve naše goste koji to žele uputili u sljedeći kamp koji se nalazi u neposrednoj blizini idućeg nacionalnog parka koji žele posjetiti. Isto tako za te goste smo pripremili promotivne cijene smještaja u našem kampu. Drago mi je da su i vodeće turističke institucije prepoznale ovaj projekt,a to su Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica i što su nacionalni parkovi i parkovi prirode pristali na suradnju u cilju zajedničke promocije naših prirodnih ljepota"; kaže Miranda Paić i kampa "Skradinske delicije".

Zajedničko im je da kao svoj adut promiču uživanje u netaknutoj prirodi tih zaštićenih dijelova prirode u čemu gosti, umorni od užurbanog svakodnevnom života žele uživati.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!