×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/27614
Datum objave: 03. Prosinac 2018

NP Krka je jednako lijep i zimi:Upoznajte ga uz posebne pogodnosti i programe

NP Krka je jednako lijep i zimi:Upoznajte ga uz posebne pogodnosti i programe
Diana Ferić
Diana Ferić

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i ove je godine pripremila zimske programe obilaska za razdoblje od 3. prosinca 2018. do 31. ožujka 2019. Cijena za sve programe je 30 kn po osobi za odrasle i 20 kn za djecu (od 7 do 18 godina) za lokalitete Skradinski buk i Roški slap. Jednom kupljena ulaznica vrijedi za jednokratni posjet svim kopnenim lokalitetima na dan kupovine. Radno vrijeme Parka je od 9 do 16 sati.

"Podsjećamo da je zimski period idealan za korištenje iskaznice Kluba prijatelja Krke. Utjecaj mora dolinom rijeke Krke prodire duboko u kopno i znatno utječe na povoljne klimatske prilike, a šibensko je područje jedno od najsunčanijih u Hrvatskoj, pa zašto ne iskoristiti blagonaklonost kojom nas je priroda obdarila"; ističu u JU NP Krka.


AtraKTIVNA STRANA ZIME: Istražite biciklističke rute i pješačke staze NP „Krka“


SKRADINSKI BUK:

Program br. 1:
– Trajanje: oko dva sata
– Ulazak: vlastitim automobilom na ulazu Lozovac (ili pješice s ulaza Lozovac pješačkom stazom dugom 875 m)
– Informacije i preporuka stručnog djelatnika Parka
– Obilazak Skradinskog buka
– Izlazak na ulazu Lozovac.

Skradinski buk najpoznatiji je i najposjećeniji slap na rijeci Krki. Zadivljujuća ljepota sedamnaest sedrenih stepenica slapa samo je jedna od mnogih zanimljivosti koje se kriju na tom području. Poučno-pješačka staza duga 1 900 m vodi vas oko slapova i upoznaje, preko edukativnih tabli koje možete pratiti putem, s raznolikim biljnim i životinjskim svijetom Parka.
Iskoristite mir koji pruža obilazak u zimskim mjesecima da se detaljnije upoznate sa svim onim što Nacionalni park „Krka“ jest i postanite njegovi glasnogovornici u zajednici, šireći znanje o njemu i vrijednostima očuvanja okoliša.


 

Iz kategorije: Županija info