Datum objave: 24. Rujan 2018

Prijavite se na Krka Trophy, zabavno bicikliranje po mističnoj Promini

Prijavite se  na Krka Trophy, zabavno bicikliranje po mističnoj Promini
Diana Ferić
Diana Ferić

Krka Trophy, zabavni biciklistički maraton zabavan održat će se u nedjelju, 30. rujna na mističnoj planini Promina na četirima rutama, različitih dužina, prilagođenih i rekreativcima i profesionalnim biciklistima.

 

„Bicikliranje nije samo ekološki prihvatljiva metoda prijevoza, nego i zdrava i zabavna sportska aktivnost, pa je kao takvu promovira i Krka Trophy. Utrku organizira isti tim koji je zadužen i za Mitas 4 Islands – etapnu brdsko-biciklističku utrku na našim četirima kvarnerskim otocima. Start i cilj svih četiriju utrka – Juriš na Drniš, Prominska patrola, Harambašin bijeg i Promina AM (all mountain) – jest u Drnišu“, kažu organizatori.

 

To događanje počinje u subotu, 29. rujna na glavnom drniškom trgu, Poljani. Organizatori su pripremili bogati program prije utrke, koji uključuje i Trail ride, vođenu biciklističku turu po drniškoj okolici. Vožnju će voditi iskusan biciklist a bit će prilagođena i najsporijem vozaču. Vožnja će trajati do tri sata i besplatna je za sve sudionike. U dogovoru s partnerima, omogućena je i testna vožnja određenih modela bicikala. Istog dana održat će se i MAD race, utrka zabavnog karaktera.
Maraton Krka Trophy prati i Bike Expo na prostoru na Poljani, na kojem će partneri utrke moći predstaviti svoje proizvode i usluge. U sklopu Bike Expo Javna ustanova

 

„Nacionalni park Krka“ prezentirat će novih 470 kilometara biciklističkih ruta kroz Park. Svi sudionici dobit će i jednokratan vaučer za posjet Nacionalnom parku „Krka“, koji mogu iskoristiti od petka, 28. rujna do utorka, 2. listopada. Bit će to prilika da razgledaju prekrasnu prirodnu i kulturnopovijesnu baštinu Nacionalnog parka, ali i da se okušaju na MTB, road ili trail rutama kroz Park ili pak prošetaju brojnim poučno-pješačkim stazama.
Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici:https://krka-trophy.hr/pocetna/registracija/.
 

Iz kategorije: Županija info