Datum objave: 07. Kolovoz 2018

Sutra počinje Rogoznica Fever, a lovcima na velike ribe pridružit će se i direktor HTZ -a

Sutra počinje Rogoznica Fever, a lovcima na velike ribe pridružit će se i direktor HTZ -a
Diana Ferić
Diana Ferić

Tuna fever Rogoznica 2018., 4. natjecanje u izlovu morskih kapitalaca održat će se od 8. do 11. kolovoza 2018. godine u akvatoriju Rogoznice, a na svečanosti otvorenju te manifestacije koju je HTZ uvrstila u Top manifestacije u Hrvatskoj bit će i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staniči, uz župana Šibensko-kninske županije Gorana Pauka, načelnice općine Rogoznica Sandru Jakelić i ostale brojne uzvanike,
Stančić će boraviti u Rogoznici i u četvrtak, 9. kolovoza kada će se pridružiti natjecateljima i otisnu put mora.

Organizator „Tuna fever Rogoznica 2018.“ i ove je godine splitski klub Big game Croatia uz podršku TZ Rogoznica. Na natjecanju se očekuje više od 40 posada iz deset zemalja svijeta poput Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Mađarske, Italije, Slovenije, Češke, itd.

Sportsko-turistička TOP manifestacija Šibensko-kninske županije postala je poznato svjetsko natjecanje koje u Rogoznicu zbog izvrsnih mikroklimatskih uvjeta, iz godine u godinu privlači sve više ljubitelja mora i ribolova.

Navedeno natjecanje dio je međunarodne kvalifikacije u Big Game ribolovu te pobjedniku omogućuje sudjelovanje na svjetskom prvenstvu u Kostarici 2019. godine.

Kroz četiri dana trajanja manifestacije gosti, natjecatelji i posjetitelji moći će uživati u promociji ribolovnih proizvoda i usluga, prezentaciji ribarskih znanja i vještina, kulinarskim delicijama, svakodnevnoj zabavi te spektakularnom vatrometu i motivacijskim natjecanju za djecu „little game“.
 

Iz kategorije: Županija info