Četvrtak, 01 Ožujak 2018 10:08

Počele prijave za nastup na 10. Sajmu agroturizma u Skradinu

Napisala: 
Počele prijave za nastup na 10. Sajmu agroturizma u Skradinu

Ovogodišnji jubilarni, 10. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije. održat će se 30. travnja i 1. svibnja 2018. godine u Skradinu u organizaciji Šibensko-kninske županije i Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije. Suorganizatori sajma su Grad Skradin, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Šibenik. Sajam je izložbeno prodajnog karakter,a danas su krenulu prijave za sudjelovanje na njemu. Taj sajam privuče prosječno više od 20 000 posjetitelja.

Cilj je u prvom redu predstaviti ukupno bogatstvo Šibensko – kninske županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta, kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

„Da je ovaj sajam pravi promotor agroturizma uvjeravaju nas podaci da smo od šezdeset izlagača na prvom sajmu došli na više od sto devedeset izlagača iz Šibensko-kninske županije i ostalih hrvatskih županija“, ističu u Uredu šibenskog župana.

Sajam je međunarodnog karaktera, a svake godine jedna od hrvatskih županija je partner na sajmu. Izložbeni prostor je besplatan za sve izlagače.

Zbog velikog interesa zainteresirane izlagače iz Ureda župana pozivaju već sada da se prijave. Prijavni obrazac nalazi se na službenoj internetskoj stanici Šibensko-kninske županije www.skz.hr na linku: http://sibensko-kninska-zupanija.hr/stranica/10-sajam-agroturizma-ibensko-kninske-upanije/254
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!