Datum objave: 10. Studeni 2017

Ivan Gulam izabran za predsjednika ŽO HNS-a u Šibensko - kninskoj županiji

Diana Ferić
Diana Ferić

Ivan Gulam, načelnik Općine Pirovac u drugom mandatu i kandidat za potpredsjednika HNS-a novi je predsjednik Županijske organizacije te stranke Šibensko – kninske županije. Izabran je na izbornoj skupštini održanoj 9. studenog ove godine.

 

Na izbornoj skupštini za županijske potpredsjednike su izabrani Vlatka Duilo, ujedno i predsjednica podružnice HNS-a Grada Drniša i županijska vijećnica, te Neven Periša koji je nedavno izabran za novog predsjednika HNS-a Grada Šibenika.

 

U županijskom predsjedništvu su: Ante Gverić, Zvonimir Dobrović, Boris Dragutin, Goran Jurković, Kristina Jurić Kokić, Draško Lambaša, Frane Malenica, Ozren Nadoveza i Krešimir Relja. Izabrani su i članovi Suda časti i Nadzornog odbora, te županijski predstavnici za skupštinu regionalnog dalmatinskog saveza i Središnji odbor HNS-a.

 

Na skupštini su prisustvovali i predsjednik ŽO HNS-a Zadarske županije g. Mile Stojanov i tajnik Dalmatinskog regionalnog saveza g. Tomislav Barada koji su uvodno i pozdravili delegate te čestitali svim izabranima.
Na prijedlog predsjednika za tajnika županijske organizacije izabran je Ante Baus iz pirovačke podružnice, priopćili su iz HNS –a.
 

Iz kategorije: Županija info