Datum objave: 14. Srpanj 2017

Slave u Razvojnoj agenciji:Potpisali ugovor za projekt ABC vrijedan 20 milijuna kuna

Slave u Razvojnoj agenciji:Potpisali ugovor za projekt  ABC vrijedan 20 milijuna kuna
Diana Ferić
Diana Ferić

Rekonstrukcija tvorničke zgrade na prostoru bivšeg TLM-a i njeno pretvaranje u moderni poslovni centar na tri etaže s tridesetak ureda, multifunkcionalnom salom za oko 150 osoba i specijaliziranim studijima za dizajn, marketing i audiovizualnu produkciju projekt je za koji je danas u Ministarstvu gospodarstva potpisan Ugovor o financiranju. Za njega je JU Razvojna agencija Šibensko – kninske županije dobila iz EU izvora bespovratno 20 milijuna kuna. Riječ je o projektu 'Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture Adriatic Business Centre- ABC'.

 

Projekt je u potpunosti osmislila i pripremila Razvojna agencija Šibensko-kninske županije i to vlastitim snagama bez vanjske pomoći konzultanata. Suradnici u projektu su HGK Šibenik i Split te svi gradovi Šibensko-kninske županije.

'Adriatic Business Centar – ABC' pružat će potporu poduzetnicima Šibensko -kninske županije u svim njihovim fazama; od osnivanja poduzeća, poslovanja, financiranja projekata iz EU i drugih fondova do istraživanja tržišta, internacionalizacije i podrške u privlačenju investicija.

 

Razvojna agencija će tim projektom moći proširiti svoje ljudske i prostorne kapacitete na području poduzetništva te će poduzetnicima koji proteklih mjeseci dolaze u vrlo velikom broju, uz savjetovanja, radionice i podršku u razvoju projekta ponuditi i korištenje moderne poduzetničke infrastrukture, mjesto za rad i druženje s relevantnim dionicima.
 

Iz kategorije: Županija info