Datum objave: 09. Lipanj 2017

Sporazum koji otvara mogućnost studiranja nakon Strukovne škole

Sporazum koji otvara mogućnost studiranja nakon Strukovne škole
Diana Ferić
Diana Ferić

Sporazum o suradnji Obrtničke komore Šibensko-kninske županije i Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje "Nikola Šubić Zrinski" iz Zagreba potpisan je danas u Šibeniku, a njime je definirana buduća suradnja dviju institucija.

Joso Smolić, predsjednik Komore istaknuo je važnost obrazovanja i predanost sustava Hrvatske obrtničke komore izgradnji i poboljšanju obrazovnog sustava. Visoka škola "Nikola Šubić Zrinski" omogućava studiranje nakon završenog trogodišnjeg obrazovanj pa je Smolić izrazio je uvjerenje kako će potpisani sporazum učiniti strukovna zanimanja atraktivnijima te pomoći ravnomjernijem upisu učenika u strukovna obrazovanja.

Dekan Visoke škole dr. sc. Ivan Katavić predstavio je način na koji učenici, po završenom trogodišnjem obrazovanju, mogu upisati stručni dodiplomski studij "Ekonomija poduzetništva" i "Globalna logistika". Istaknuto je kako je Škola partner u programu Hrvatske obrtničke komore "HOK ZNA" kojim se obrtnicima osigurava 10 popusta ukod upisa studija.

Temeljem sporazuma o obrazovnoj, stručnoj, tehničkoj i znanstveno-istraživačkoj suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Ministarstvom poduzetništva i obrta, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski ističe se i kao donator nagrade 'Šegrt Hlapić' kojom stimuliraju stimuliranje mladih da ostaju kao poslovni subjekti u svojim mjestima.

Za sve kandidate koji tek završavaju ili su ranije završili trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje također omogućavamo upis na studij uz posebno dizajniran predprogram kreiran temeljem suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom.

Više informacija možete naći na web stranici www.zrinski.org, a detaljnije informacije možete zatražiti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 01/3647 099 i 099/21 23 276 te u Obrtničkoj komori Šibensko-kninske županije na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 022 311 715 i 311 716.

 

Iz kategorije: Županija info