Petak, 26 Svibanj 2017 11:56

Šibensko - kninski župan Goran Pauk na smotri učeničkih zadruga u Šibeniku

Napisala: 
Šibensko - kninski župan Goran Pauk na smotri učeničkih zadruga u Šibeniku

Međužupanijska smotra učeničkih zadruga Zadarske i Šibensko-kninske županije održava se danas u Šibeniku. Učeničko zadrugarstvo je važno i zbog toga što usmjerava mlade u izboru obrazovnih programa i zanimanja vezanih uz poljoprivredu i selo te obrt i druge djelatnosti.

“Ugodno sam iznenađen ovim što vidim i na tome vam čestitam. Zadrugarstvo znači timski rad koji doprinosi zajedničkom dobru i pohvalno je da djeca u ranoj fazi stječu takve navike. Ustrajte u tome kako bi ste sutra kad budete odrasli ljudi pridonijeli zajedničkom dobru svoje lokalne zajednice.”, poručio je župan Goran Pauk vrijednim učenicima na svečanom otvorenju Smotre.

Domaćin ovogodišnje Smotre je Osnovna Škola Rogoznica. Na smotri sudjeluje osam škola iz Šibensko-kninske i deset iz Zadarske županije koje su izložile svoje radove na štandovima na prostoru ispod šibenske Katedrale.

Prosudbeno povjerenstvo će vrednovati rad i postignuća učeničkih zadruga, temeljem čega će biti proglašen ovogodišnji pobjednik. Završetak Smotre je u 13 sati.

 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!