Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 13:35

Ne propustite sutra Dan energetske učinkovitosti u Županijskoj razvojnoj agenciji u Šibeniku

Napisala: 
Ne propustite sutra Dan energetske učinkovitosti u Županijskoj razvojnoj agenciji u Šibeniku

Dan energetske učinkovitosti Šibensko-kninske županije održat će se sutra u prostoru Razvojne agencije , petu godinu zaredom, a program počinje u 11 sati.

„Ovo je građanima jedinstvena prilika da izravno dobiju informaciju o mjerama energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije kojima naša županija obiluje, kao i o načinima i mogućnostima sufinanciranja tih mjera putem nacionalnih i EU fondova“, kažu u Razvojnoj agenciji koja je uz Županiju organizator tog programa.

 

Predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja upoznat će građane aktualnim programima i natječajima te budućim planovima na području energetske učinkovitosti, s posebnim naglaskom na nacionalne programe energetske obnove zgrada RH.

Predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će rezultate provođenja mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije kako za javne ustanove, općine i gradove tako i za gospodarske subjekte i građane, s posebnim naglaskom na upravitelje višestambenih zgrada.

Način na koji naš obrazovni sustav prati trendove energetske učinkovitosti prezentirat će predstavnici Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku te Industrijsko-obrtničke škole Šibenik.

Predviđena je i demonstracija

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!