Datum objave: 24. Ožujak 2017

Vodički vijećnici dignuli palac gore za protekli rad gradonačelnice Juričev Martinčev, odbili Registar nekretnina

Vodički vijećnici dignuli palac gore za protekli rad gradonačelnice Juričev Martinčev, odbili Registar nekretnina
Šibenik News
Šibenik News

Na nedavno održanoj sjednici vodičkog Gradskog vijeća raspravljalo se o čak trideset točaka dnevnog reda. Jednoglasno je doneseno trinaest, većinom glasova petnaest, a dvije točke nisu usvojene.


Jednoglasno su prihvaćena izvješća o radu i financijska izvješća za prošlu godinu svih gradskih ustanova, izvješće o stanju zaštite od požara i o radu Savjeta mladih.


Također su svi vijećnici usvojili program o utrošku sredstava spomeničke rente za 2017. godinu, odluku o ovogodišnjim laureatima Grada Vodica i Plan zaštite od požara, kao i Odluku o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću Grada Vodica za razdoblje od siječnja do travnja 2017. godine, Odluku o reguliranju prometa u dijelu Grada Vodica te Odluku o dopuni Odluke o korištenju javnih površina za postavljanje kioska i drugih montažnih objekata i naprava radi pružanja ugostiteljskih, turističkih, trgovačkih i sličnih usluga.


Većinom glasova izglasana je realizacija Gradskog proračuna u prošloj godini kao i izvršenja programa gradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2016. godini. Prihvaćen je i I. rebalans proračuna s izmjenama programa javnih potreba u sportu, kulturi, socijalne i druge skrbi za tekuću godinu te ulaganja u gradsku infrastrukturu.

 

Donesen je program korištenja sredstava naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada za tekuću godinu te je prihvaćeno Izvješće o radu gradonačelnice Branke Juričev Martinčev, i trogodišnji Plan davanja koncesija na području Grada Vodica za razdoblje od 2017. – 2019. godine, a imenovani su i članovi Vijeća za davanje koncesijskog odobrenja.


Strategija upravljanja i raspolaganja nekretninama u vlasništvu Grada Vodica za razdoblje od 2017. – 2021. godine s prezentacijom Registra nekretnina i Odluka o izmjeni Odluke o suosnivanju Lokalne akcijske grupe „More 249“ nisu prihvaćeni.

Iz kategorije: Županija info