Datum objave: 20. Ožujak 2017

Tko o čemu, poznati online magazin tipTravel o Vodicama i Prviću

Šibenik News
Šibenik News

Novi broj online magazina o turizmu i putovanjima tipTravel donosi reportaže o Vodicama i Prviću. tipTravel magazin izlazi na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a čitatelje privlači zanimljivim putopisnim reportažama, idejama za putovanja, nizom korisnih savjeta 'iz prve ruke', najavama raznih događanja...

 

Tako u novom broju, na stranicama posvećenim šibenskoj rivijeri s predznakom vodičke obale, a pod nazivom 'Grad za predivna iskustva' donose tekst o Vodicama i zaleđu, području gdje posjetitelj može birati što želi raditi. Hoće li iskoristiti biciklističke staze i odvesti se putem prema zaleđu gdje ga čekaju arheološki lokaliteti ili će se brodom odvesti do obližnjeg otoka Prvića i susresti se s Faustom Vrančićem ili će jednostavno uživati na jednoj od vodičkih plaža ili na nekom od štekata uz omiljeno piće guštati u pogledu na more - stvar je izbora, a nijedna odabir nije kriv.

 

'tipTravel magazine' možete čitati na svim računalima, tablet i smartphone uređajima, a za interaktivniji doživljaj dostupna je 'tipTravel magazine' aplikacija u App Store-u na kojoj se može pronaći i lijepa promocija Vodica i pripadajućeg područja.

Iz kategorije: Županija info