Srijeda, 15 Veljača 2017 09:46

Lopovi ukrali novac iz kafića u Šibeniku i stana u Drnišu

Napisao: 
Lopovi ukrali novac iz kafića u Šibeniku i stana u Drnišu

Proteklog dana na našem području od značajnijih događaja su prijavljene teška krađa i dvije krađa, i to: U danu kad je ostatak svijeta slavio ljubav, jedni su obijali brave, drugi prijavljivali krađe.

 

Naime, u noći 14./15. veljače, prijavljena je provala u ugostiteljskih objektu u Šibeniku. Četrdesetjednogodišnji vlasnik tako je ostao bez novca koji se u trenutku provale nalazio u objektu.

 

U Drnišu, pak, u razdoblju od 11. do 14 veljače zasad nepoznata osoba iz stana 65-godišnjaka u Drnišu ukrala je, također, novac.


- Od listopada prošle godine do jučer, 14. veljače, na području Drniša, u mjestu Bobodol, je nepoznati počinitelj 68-godišnjaku iz otključane ostave otuđio alat vrijedan nekoliko tisuća kuna – izvještava Policijska uprava Šibensko – kninske županije.

 

Protiv nepoznatih počinitelja bit će podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.


 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!