Datum objave: 08. Veljača 2017

Udruga ZvoniMir sa sjedištem u Kninu obilježava 15 godina hvalevrijednog djelovanja

Udruga ZvoniMir sa sjedištem u Kninu obilježava 15 godina hvalevrijednog djelovanja
Šibenik News
Šibenik News

Nevladina, neprofitna, nepolitička udruga utemeljena na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti ZvoniMir iz Knina obilježava 15 godina postojanja. Tom prigodnom na sam rođendan, 14. veljače, organizira proslavu na Marulićevom trgu, odnosno na tamošnjem, Kninjanima osobito dragom zidiću.

 

- Dragi svi, rođendan je i to 15. iskusni, zreli, radišni, sa svješću gdje smo i s vizijom gdje idemo želimo s vama proslaviti ovaj jubilej. Zato sve vas koji ste s nama radili, surađivali, učili, družili se, upoznali se, samo čuli da smo tu… pozivamo na proslavu rođendana i proslavu najromantičnijeg dana u godini… jer smo baš znali kad ćemo se roditi…Valentinovo! Dođite nam 14. 02. 2017. godine na Marulićev trg na zidić gdje se rodilo puno kninskih ljubavi, a gdje želimo s vama podjeliti ljubav prema Gradu s kojim živimo i stvaramo ovoliko godina - poručili su iz udruge čije rođendansko slavlje započinje u 15 sati.

 

U programu su koncert Golden Royal benda iz Zvonimirovog grada, cirkuska grupa Cirkorama iz Zagreba, oslikavat će se zidovi ljubavi uz pomoć slikara Slavice Vučemilović Šimunović i Darija Milinčića, torbe ljubavi izradit će mali ekolozi Udruge Krka Knin.

 

- Puno srca, puno pažnje i ljubavi podjelit će s vama ZvoniMirci. Svi ste dobro došli!!!! Zahvaljujemo svima koji su pomogli u oragniziranju proslave, posebno našim suorganizatorima i pokroviteljima… - poručili su iz Udruge iza koje je u proslavi jubileja stao i Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina, caffe bar Metropola i Kokolo te Narodne novine poslovnica Knin.

Iz kategorije: Županija info