Petak, 27 Siječanj 2017 10:51

Vodički Savjet mladih sugrađanima najavio basket teren i sprave na Plavoj plaži

Napisao: 
Vodički Savjet mladih sugrađanima najavio basket teren i sprave na Plavoj plaži

Iz redova Savjeta mladih Grada Vodica stižu dobre vijesti za zaljubljenike u sportske aktivnosti s područja Vodica. Naime, Savjet je u novoj godini krenuo s realizacijom jednog od svojih najavljenih projekata.

 

- U suradnji s udrugom UHBDDR Boban Vodice krenulo se s prvim radnjama kako bi do nadolazeće sezone dobili basket teren i par sprava za vježbanje na otvorenom. Lokacija igrališta je na Plavoj plaži u neposrednoj blizini postavljene stijene za penjanje u organizaciji Karika Vodice. Nadamo se da ćemo svi uživati! - poručili su iz Savjeta.

 

Pored toga, planiraju izgradnju zoga javne namjene kao i dječje igralište.

 

- Naravno i ove godine ćemo organizirati ''Igre udruga'' s nešto drugačijim konceptom te pozivamo udruge da se i ovaj put odazovu. Imamo još aduta u rukavu, ali nećemo Vam baš sve otkriti. I dalje Vas pozivamo da nam se obratite sa svojim idejama, sugestijama i pitanjima - .obavještavaju članovi vodičkog Savjeta mladih.

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!