Datum objave: 20. Siječanj 2017

Suradnja drniške i kninske policije: 34-godišnjaka terete za uzgoj i dilanje marihuane, krađu i prijetnju

Šibenik News
Šibenik News

U Policijskim postajama Drniš i Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za četiri kaznena djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama, dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari na štetu tvrtke iz Knina i Policijske uprave i po jedno kazneno djelo teške krađe, krađe i prijetnje.


- Postupajući po ranije zaprimljenim saznanjima, jučer 19. siječnja u jutarnjim satima u Gornjim Planjanima pretragom kuće, koju koristi osumnjičeni, pronađeno je ukupno 127,70 grama zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu za koju je utvrđeno da pripada osumnjičenom. Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku tog dana u Kninu je pretražen i stan osumnjičenog gdje je pronađeno i od njega oduzeto 17,6 grama zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu – stoji u policijskom priopćenju.


Daljnja istraga pokazala je da je osumnjičeni tijekom prošle godine u Kninu u dva navrata prodao neutvrđenu količinu marihuane konzumentima s tog područja.

 

- Osim toga je utvrđeno da je osumnjičeni početkom siječnja mjeseca u Kninu u tamošnjem automat klubu oštetio aparat, a tijekom kriminalističkog istraživanja u Policijskoj postaji Knin je oštetio inventar, pri čemu je nastala ukupna šteta od nekoliko tisuća kuna. Utvrđeno je i da je osumnjičeni početkom siječnja u Drnišu provalio u tamošnju auto praonicu, a u Kninu iz trgovine zagrebačke tvrtke je otuđio robu, pri čemu nastala ukupna šteta od nekoliko tisuća kuna – obavještavaju iz Policijske uprave šibensko – kninske.

 

Tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je ozbiljno prijetio 55-godišnjaku, kao službenoj osobi pravosudnog tijela, u vezi s njegovim radom.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave
 

Iz kategorije: Županija info