Utorak, 17 Siječanj 2017 09:07

Ukradena računala, ribarski alat te provaljeno prostorije kninskog kluba

Napisao: 
Ukradena računala, ribarski alat te provaljeno prostorije kninskog kluba

Proteklog dana na području Šibensko – kninske županije od važnijih sigurnosnih događaja prijavljene su tri teške krađe, od kojih jedna u pokušaju i dvije krađe.

 

Između 12. i 16. siječnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u urede mjesne tvrtke i stan 62-godišnjaka i otuđio tehničku robu ukupne vrijednosti od po nekoliko tisuća kuna. U istom periodu, u Kninu, također, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije športskog kluba pri čemu je nastala šteta od nekoliko stotina kuna.

 

Starijem muškarcu iz Vodica u periodu između 8. i 15. siječnja nepoznati ukrao je ribarski alat vrijedan nekoliko tisuća kuna.

 

Pod okriljem noći 14. siječnja, 19-godišnjak, također u Vodicama, ostao je bez novca i mobitela. 


- Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta – obavještava Policijska uprava Šibensko – kninske županije.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!