Datum objave: 13. Prosinac 2016

Kninskim ugostiteljima duže radno vrijeme, Knin bez dočeka na otvorenom

Šibenik News
Šibenik News

Kninski ugostitelji imaju novo radno vrijeme, a ono se odnosi na pojedine dana u blagdanskom mjesecu. Tako će ugostiteljski objekti iz skupine restorana i barova na dane 17.,  17. i 18. prosinca moći raditi do dva sata u noći, a isto vrijeme odnosi se na dane 23. i 30. prosinca.

 

Do šest sati ujutro, kninski ugostitelji svoja vrata moći će držati otvorenima za goste na dane uoči blagdana i na sam blagdan i to 24., 25. i 26. prosinca, te na doček 31. prosinca i prvi dan nove godine, 1. siječnja 2017. 

 

Usprkos produženom radnom vremenu u noćim slavlja, Kninanji su ovog prosinca ostali bez dočeka nove godine na otvorenom. Na nedavno održanoj konferenciji za medije v.d. gradonačelnik Knina, Nikola Blažević kazao je kako taj slavljenički program nikad nije polučio osobito uspješan rezultat.

 

-  Po iskustvima koje imamo taj doček se nije pokazao kao nešto u što bismo trebali uložiti velike novce budući da bolji i poznatiji izvođači imaju prilično visoke cijene svojih nastupa, a ovi preostali također zadržavaju visoke cijene – objasnio je gradonačelnik, a prenosi portal Huknet.

Iz kategorije: Županija info