Utorak, 22 Studeni 2016 13:26

Županija financira opremu učionica pučkih otvorenih učilišta u Šibeniku i Kninu sa 55 tisuća kuna

Napisao: 
Županija financira opremu učionica pučkih otvorenih učilišta u Šibeniku i Kninu sa 55 tisuća kuna

Temeljem Javnog natječaja za dodjelu financijskih poticaja ustanovama za obrazovanje odraslih u 2016. godini, župan Goran Pauk na prijedlog Stručnog povjerenstva donio je odluku o dodjeli financijskih sredstava ustanovama za obrazovanje odraslih u ukupnom iznosu od 55 tisuća kuna.

 

Iz proračuna Šibensko-kninske županije sredstva za nabavu opreme u učionicama dodijeljena su POU Libar iz Šibenika i POU Knin iz Knina po 20.000 kuna te POU Šibenik iz Šibenika 15.000 kuna.

 

Ovim mjerama i aktivnostima koje se provode kao i prethodnih godina, županija želi dati značajan doprinos obrazovanju odraslih kao jednako važnom i u isto vrijeme specifičnom dijelu cjelokupnog obrazovnog sustava utemeljenog na načelima cjeloživotnog učenja.

 

S korisnicima županijskih sredstava sklopljeni su ugovori o međusobnim pravima i obvezama jedne i druge ugovorne strane.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!