Datum objave: 26. Listopad 2016

Šibensko - kninska županija subvencionira programe rada i ulaganja u razvoj lovstva

Šibenik News
Šibenik News

U cilju razvoja lovstva i unapređenja gospodarenja lovištima na svom području, Šibensko-kninska županija subvencionirat će programe rada i ulaganja u razvoj lovstva. U tom smislu subvencije se dodjeljuju za uzgoj i unos divljači; zaštita usjeva od divljači: nabava zaštitnih sredstava za sprečavanje šteta od divljači; zasijavanje remiza; prehrana i prihrana divljači; uređenje šumskih putova; opremanje lovišta: izgradnja novih i sanacija postojećih lovnotehničkih i lovnogospodarskih objekata; izgradnja infrastrukture u funkciji lovnog turizma; nabava strojeva i alata za održavanje lovišta; suzbijanje krivolova: lovočuvarski ispit; postavljanje kamera, noćne patrole.

 

Sve vezano za javni poziv uključujući i svu potrebnu dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje prava na subvenciju može se pronaći na službenoj internetskoj stranici Županije ili klikom na  poveznicu - ULAGANJE.

 

Rok za podnošenje prijava je 20. studenog ove godine, a najviši odobreni iznos županijske subvencije po korisniku iznosi do 50 posto  njegove uplaćene lovozakupnine / koncesije prava lova.

 

Iz kategorije: Županija info