Četvrtak, 13 Listopad 2016 09:57

Kaznene prijave od Knina preko Pirovca do Vodica - sve zbog provale, krađe i tjelesnih ozljeda

Napisao: 
Kaznene prijave od Knina preko Pirovca do Vodica - sve zbog provale, krađe i tjelesnih ozljeda

U policijskoj postoji Vodice imali su posla s 34-godišnjakom osumnjičenim za tešku krađu i 29- godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda starijem muškarcu. Obojica se nalaze u pritvoru te su dobili kaznenu prijavu.

 

Osumnjičeni 34-godišnjak tereti se za provalu u kuću u Vodicama 7. listopada odakle je starijoj ženi ukrao zlatni nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna.  U Pirovcu je  priveden 29-godišnjak koji je u popodnevnim satima 11. listopada napao i teško ozlijedio starijeg muškarca s kojim od ranije nije bio u dobrim odnosima. 


Kninska, pak, policija, privela je 18-godišnjaka osumnjičenog za krađu na štetu kninske tvrtke.

 

Mladić je 11. listopada u popodnevnim satima u Tuđmanovoj ulici u Kninu ušao u zlatarnicu odakle je ukrao nekoliko desetaka komada zlatnog nakita u vrijednosti preko deset tisuća kuna.

Nakit je pronađen tijekom istrage te je vraćen vlasniku, a protiv 18-godišnjaka bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!