Datum objave: 10. Kolovoz 2016

Luda sreća ili unaprijed poznato: Splitski lopovi iz vodičkog Djela ukrali sef sa 300 tisuća kuna

Šibenik News
Šibenik News

Trojica Splićana koja su u noći s nedjelje na ponedjeljak, opljačkala trgovinu Djelo u Vodicama, izvjestila je Policijska uprava šibensko - kninska, ukrali su metalni sef u kojem se nalazilo gotovo 300 tisuća kuna. 

 

- Otuđeni novac je, pretragom po nalogu Županijskog suda Zadar, pronađen u metalnom sefu u osobnom automobilu koji su tom prilikom koristili osumnjičeni - navodi Policijska uprava šibensko - kninska čiji su djelatnici kasno u noći zatekli trojicu splitskih provalnika na djelu. 

 

Splitski kriminalci, za kojima se šibenska policija dala u potjeru cestom u smjeru Zadarske županije pri čemu je imala pomoć kolega Policijske postaje Biograd n/m, imala je ili ludu sreću da pri provali 'nabasa' na sef s tristo tisuća kuna ili osobu koja im je dojavila o postojanju spomenutog iznosa i mjestu njegovog čuvanja. 

 

- Zasad nismo utvrdili da je bila četvrta osoba. Ne raspolažemo tom informacijom. Ne postoje sumnje, ali radi se na tome - poručila je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninska. 

 

Podsjetimo,  osumnjičeni 32-godišnjak je, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko - kninske, dok je jedan od osumnjičenih 32-godišnjaka jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a drugi osumnjičeni 32-godišnjak je, zbog zadobivenih ozljeda tijekom ovog događaja, zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik. 

Iz kategorije: Županija info