Datum objave: 14. Srpanj 2016

Na zadovoljstvo posjetitelja otoka: Hoverboard groznica trese svijeta, pa i Murter

Šibenik News
Šibenik News

Hoverboard jedan je od najmodernijih gadgeta današnjice, svijet trenutačno ne trese samo manija Pokemona već i hoverboard groznica. Definira se kao 'pametni samobalansirajući skuter'  namijenjenih za osobni prijevoz, a u (rent a) ponudi nudi ga obiteljski obrt Nede Juran iz Murtera koji se inače bavi iznajmljivanjem plovila, skutera i bicikla, te dječjih sadržaja poput autića, ali i među turistima sve popularnijeg hoverboarda.

 

U turizmu si uspješan onoliko koliko uspiješ pratiti turističke trendove u svijetu i to ponuditi svojim gostima. Osluškivanje potrošača bitna je stavka u poslovanju baš kao i slušanje svih članova obitelji neovisno o njihovom godištu što se pokazala na primjeru poduzetne obitelji iz Murtera.

 

- Sama ideja iznajmljivanja hoverboarda došla je od mladih naraštaja u našoj obitelji. Uvijek se trudimo u ponudi imati nešto novo i zanimljivo. Svaki novitet u ponudi je interesantan gostima pa i hoverboard - objasnila je Neda kako su došli na ideju da u svoju ponudu uvrste dašak filmskog dojma jer hoverboard svoje ime duguje ni više ni manje već uspješnici s malih ekrana, 'Povratku u budućnost'. 

 

 

Ljubitelji ovog filmskog serijala sigurno se sjećaju trenutka kada Marty McFly odlazi u budućnost gdje mladi voze 'lebdeće' daske (eng. hover - lebdjeti). Upravo su nove generacije, kaže nam Neda, najveći korisnici njihovog novog sadržaja.

 

- Unajmljivači su pripadnici dobne skupine između 12 i 30 godine, a ima i onih nešto starijih i hrabrijih. Gosti nam dolaze odasvud. Zasad je to samo početak i gosti su veoma zadovoljni, a nama je to najvažnije - poručila je obrtnica s Murtera. 

 

 

Naslovna fotografija: Rent -a - boat Murter Instagram

Piše: Snježana Klarić

 

Iz kategorije: Županija info