Utorak, 05 Srpanj 2016 14:38

Mulo ga 'koštalo' stranačke iskaznice: Županijski SDP izbacuje Antu Grubišića iz stranke

Napisao: 
Mulo ga 'koštalo' stranačke iskaznice: Županijski SDP izbacuje Antu Grubišića iz stranke

Županijski odbor SDP-a Šibensko - kninske županije na čelu s predsjednikom Ivanom Klarinom izbacuje vijećnika i člana Županijskog odbora, Antu Grubišića iz stranke, a sve zbog njegovog sudjelovanja u imenovanju nezakonito izgrađenog mula u Bilicama nedaleko Šibenika.

 

- Zbog Odluke Općinskog vijeća Općine Bilice o imenovanju nezakonito izgrađenog mula u Bilicama, u kojoj je sudjelovao vijećnik SDP-a, Županijski odbor SDP-a Šibensko-kninske županije pokrenuo je stranački postupak protiv Ante Grubišića, ujedno i člana Županijskog odbora - stoji u priopćenju županijskog SDP-a.

 

- Naime, podržavanjem ove Odluke, Ante Grubišić je prekršio Statut, te programska načela i ciljeve SDP-a. Stav SDP-a u vezi antifašizma kao jednom od poštovanja prema civilizacijskoj tekovini suvremenog svijeta nebrojeno puta u javnosti je istaknut, tako da ova unutarstranačka procedura pokretanja postupka, može se reći, automatizmom je pokrenuta.
Također, podržavajući izgradnju nezakonitog mula, podržava se i bezakonje u demokratski uređenoj pravnoj državi. Sposobnost lokalne uprave, pa tako i općinske vlasti u Bilicama, ogledava se i u što efikasnijem i bržem rješavanju potreba građana na svom području, stoga opravdanje da se nije moglo čekati potrebnu dokumentaciju, ne drži vodu i ukazuje na nepoštivanje Republike Hrvatske i njenih propisa i zakona - navode SDP-ovci.

 

 

Naslovna fotografija: Antifa Šibenik, Facebook

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!